Hos Loops får du hjelp med verdifulle råd og gode idéer, attraktiv design og solid produksjon.

Vi gjør det meste hos oss, og du trenger ikke forholde deg til mange underleverandører.

JOACHIM NØKLEBY
daglig leder

Joachim Nøkleby

T: 976 44 696  /  joachim@loops.no

Joachim har lang erfaring i reklamebransjen. Han startet som typograf i 1995 med hovedvekt på flexografi, og har dessuten lang erfaring innen tradisjonelt offsettrykk og digitaltrykk

Siden 2004 har han hovedsakelig jobbet med kommunikasjon innen skiltreklame, foliering og storformat.

KÅRE MONGSTAD
kreativ leder / AD

Kåre Mongstad

T: 91 10 24 25  /  kaare@loops.no

Kåre er utdannet ved Westerdals School of Communication og har jobbet som art director/grafisk designer siden 1995. Etter flere år i Oslo og 15 år i kommunikasjonsbyrået Fasett i Stavanger, flyttet han tilbake til Os.

Kåre har jobbet med både små, lokale bedrifter samt store nasjonale og internasjonale konsern. Han har vunnet en rekke priser både i Norge og utlandet.

PER-ARVID HANSEN
prosjektleder

Per-Arvid Hansen

T: 41 43 33 02  /  per@loops.no

Per-Arvid er utdannet prosjektleder fra Handelshøyskolen BI. I tillegg er han Fagskoleingeniør i elektrofag.
Han har siden 1997 jobbet i trykkeri og reklamebransjen som prosesstekniker, Mac-operatør, produksjonsleder og montør.
I tillegg har han jobbet som arbeidsleder i entreprenørbransjen og som salgsleder. Det er få tekniske utfordringer Per-Arvid ikke takler.

MAY LINN VÅGEN
grafisk designer

May Linn Vågen

T: 99 33 18 60  /  maylinn@loops.no

May Linn har en BA (Honours) i visuell kommunikasjon fra Norge, Southampton i England, University of South Australia og Swinbourne University of Technology i Melbourne i Australia.

Hun har jobbet i Australia og Frankrike, sju år i kommunikasjonsbyrået Fasett i Stavanger og tre år for nettskolen Hector/DigitalCampus.

May Linn er en allsidig designer som jobber med identitetsdesign, ulike trykksaker og interaktive medier, hvor hun har kontroll på gjennomføringen av alt fra små til store og komplekse prosjekter.

PIOTR RAJMUND KUCZMA
produksjon / profileringsdesigner

Piotr Rajmund Kuczma

T: 477 34 011  /  piotr@loops.no

Piotr har en Master i maleri, grafisk design og foto fra University of Social Sciences and Humanities SWPS og Academy of Fine Arts Eugeniusz Geppert. Han var student av Marina Abramović og Markus Lüpertz. Vokst opp i Bydgoszcz i Polen.

Piotr har jobbet som grafisk designer, lærer og kurator for kunstgallerier. Kanskje ikke så overraskende, siden både hans far og farfar begge er svært kjente galleri- og muséumspersonligheter i hjemlandet. Piotr har en ekstrem arbeidskapasitet. Han jobber raskt, og er i tillegg nøye. En øvelse som i seg selv er en kunst.