Hos Loops får du hjelp med verdifulle råd og gode idéer, attraktiv design og solid produksjon.

Vi gjør det meste hos oss, og du trenger ikke forholde deg til mange underleverandører.

JOACHIM NØKLEBY
daglig leder

T: 976 44 696  /  joachim@loops.no

Joachim har lang erfaring i reklamebransjen. Han startet som typograf i 1995 med hovedvekt på flexografi, og har dessuten lang erfaring innen tradisjonelt offsettrykk og digitaltrykk

Siden 2004 har han hovedsakelig jobbet med kommunikasjon innen skiltreklame, foliering og storformat.

KÅRE MONGSTAD
kreativ leder / AD

T: 91 10 24 25  /  kaare@loops.no

Kåre er utdannet ved Westerdals School of Communication og har jobbet som art director/grafisk designer siden 1995. Etter flere år i Oslo og 15 år i kommunikasjonsbyrået Fasett i Stavanger, flyttet han tilbake til Os.

Kåre har jobbet med både små, lokale bedrifter samt store nasjonale og internasjonale konsern. Han har vunnet en rekke priser både i Norge og utlandet.

PER-ARVID HANSEN
prosjektleder

T: 41 43 33 02  /  per@loops.no

Per-Arvid er utdannet prosjektleder fra Handelshøyskolen BI. I tillegg er han Fagskoleingeniør i elektrofag.
Han har siden 1997 jobbet i trykkeri og reklamebransjen som prosesstekniker, Mac-operatør, produksjonsleder og montør.
I tillegg har han jobbet som arbeidsleder i entreprenørbransjen og som salgsleder. Det er få tekniske utfordringer Per-Arvid ikke takler.

MAY LINN VÅGEN
grafisk designer

T: 99 33 18 60  /  maylinn@loops.no

May Linn har en BA (Honours) i visuell kommunikasjon fra Norge, Southampton i England, University of South Australia og Swinbourne University of Technology i Melbourne i Australia.

Hun har jobbet i Australia og Frankrike, sju år i kommunikasjonsbyrået Fasett i Stavanger og tre år for nettskolen Hector/DigitalCampus.

May Linn er en allsidig designer som jobber med identitetsdesign, ulike trykksaker og interaktive medier, hvor hun har kontroll på gjennomføringen av alt fra små til store og komplekse prosjekter.

PIOTR RAJMUND KUCZMA
produksjon / profileringsdesigner

T: 477 34 011  /  piotr@loops.no

Piotr har en Master i maleri, grafisk design og foto fra University of Social Sciences and Humanities SWPS og Academy of Fine Arts Eugeniusz Geppert. Han var student av Marina Abramović og Markus Lüpertz. Vokst opp i Bydgoszcz i Polen.

Piotr har jobbet som grafisk designer, lærer og kurator for kunstgallerier. Kanskje ikke så overraskende, siden både hans far og farfar begge er svært kjente galleri- og muséumspersonligheter i hjemlandet. Piotr har en ekstrem arbeidskapasitet. Han jobber raskt, og er i tillegg nøye. En øvelse som i seg selv er en kunst.

SYNNØVE REINEMO NOTLAND
Designer / illustratør

T: 481 23 658  /  synnove@loops.no

Synnøve har en Master i Design i tillegg til en bachelor i Visuell Kommunikasjon – Begge fra Kunst- og Designhøgskolen i Bergen. Før det gikk hun to år på Kunstfagskolen i Bergen, som gav henne solid erfaring med å jobbe frem en kreativ prosess. Hun har også jobbet frilans som grafisk designer og illustratør, og har blant annet illustrert flere bøker for forskjellige forlag.

Synnøve tar de fleste utfordringer på strak arm, og jobber like godt med identitetsdesign som digitale medier.

ANN CHRISTIN NØSS
Rådgiver

T: 952 10 816  /  ac@loops.no

Ann Christin flyttet til Voss for å studere Visuell kommunikasjon. Der har hun jobbet på trykkeri og vært med på leken med Skigutane, hvor hun var med å utvikle merkevarene Bula og Kari Traa fra starten.

Hun har også jobbet med Ekstremsportveko, Smalhovesleppet, Osafestivalen og et utall andre festivaler. Ann Christin var også svært sentral i utviklingen av VOSSA-merkevaren.

Ann Christin er full av positiv energi og går ikke stille i dørene. Etter 27 år er hun nå tilbake i Os og Loops.